Fantastisk Campingeventyr

En av de mest populære fritidsaktivitetene i verden er camping. Det er ingenting som å dra ut i naturen for å virkelig føle seg koblet til naturen. Hvis du tenker på å gå camping, kan du bruke følgende råd for å gjøre din neste campingtur morsommere og morsommere.

En god multi-purpose verktøyet må være en del av camping utstyr. Det er to typer å bringe. Først er sagen/Hammer/øks 3-i-1-verktøyet til bruk for brensel og andre gjøremål. Den andre er standard Multi-Purpose verktøy med en rekke verktøy på den som en Boksåpner, pinsett, saks, og en kniv.

Du trenger ikke å være en gutt speider å være forberedt, hvis du planlegger å gå camping. En av de første reglene er å være sikker på å fortelle noen hvor du skal være. Hvis det ikke er et eksakt sted å gi, så gi en generell ide om store veier i nærheten eller til og med GPS-koordinater hvis du kjenner dem og gi en tidsramme på når du planlegger å returnere.

Mens du har denne visjonen om en morsom camping tur, mange ganger skraper og kutt bare synes å komme med all den moroa. Pass på at du tar en førstehjelps pakke med deg inn i naturen fordi ulykker bare skjer, og det er alltid bedre å være trygg enn Sorry. Forhåpentligvis vil det bli pakket trygt bort, men du vil ha fred i sinnet at du er forberedt hvis noe skjer.

En stor bekymring med mange mennesker som går camping er bugs. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags bug repellant. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leiren for noen veps reir eller maur åser som kan føre til at du problemer. Bruk lange bukser og lang-ermer når det er mulig og inspisere deg selv for flått og til.

Mens du camper, kok enkle middager som «hobo lapskaus». Bare ta med poteter, kjøttdeig og grønnsaker. Skjær grønnsaker og poteter på campingplassen din. Bruk tinfoil som en bolle, legg ingrediensene inne og brett folien over til maten er dekket. Plasser folie på varme steiner eller kull av bålet, og til slutt vil du ha en velsmakende «lapskaus».

Appelsiner smaker godt, men de kan også bidra til å holde mygg borte fra deg. Ikke kast skreller når du er ferdig med dem og gni dem på deg selv. Påfør på enhver hud som er utsatt for å holde insekter unna uten kjemikalier. Det er mye billigere enn å bruke pengene dine på bug spray!

Hvis du har spesielle drinker som du liker, ta dem med deg camping. Det er lett å glemme ting som grønn te, varm kakao eller din spesielle blanding av kaffe. Du kan til og med ta vin hvis det er et romantisk campingeventyr. Bare ikke glem å pakke en korketrekker.

Når du vet mer om camping, kan du virkelig slappe av og ha det gøy når du drar ut i naturen. Som med enhver aktivitet, jo mer du vet, jo mer vellykket vil campingturene dine være. Bare husk de nyttige tipsene du har lest her, slik at du kan nyte alle dine campingturer.